Ο ιατρός Ιωάννης Ανδρέου είναι Καρδιολόγος με εξειδίκευση στην Επεμβατική Καρδιολογία στη Β΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υπεύθυνος του ιατρείου Επεμβατικής Καρδιολογίας (Στεφανιογραφίες- Αγγειοπλαστικές).

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωάννινων. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στην Α΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο ΓΝΑ. Ανακηρύχθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταδιδακτορικές σπουδές στο αντικείμενο της Στεφανιαίας Νόσου / Επεμβατικής Καρδιολογίας στοBrighamandWomen’s Hospital, Harvard Medical School στη Βοστώνη. Εξειδικεύθηκε στην Επεμβατική Καρδιολογία στη Βαρκελώνη στο Hospital Clínic de Barcelona.

Το ερευνητικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην στεφανιαία νόσο και πιο συγκεκριμένα στην παθοφυσιολογία της αθηροσκλήρωσης, την ενδοστεφανιαία απεικόνιση και την επαναστένωση/θρόμβωση των stentμε δημοσίευση σχετικών επιστημονικών άρθρων σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά.

 

E-mail: [email protected]

 

τηλ. επικ. : 2105831247